Skip to content

Layher-telinejärjestelmät

Adelante telineet Oy.

Layher-telinejärjestelmät.

Layher-telinejärjestelmät – Layher Co. perustettiin Saksassa vuonna 1945, jolloin Wilhelm Layher perusti yrityksen, joka valmistaa puisia maataloustyökaluja ja tikkaita. Saksan talouden elpymisen myötä myös rakentamisen volyymit kasvoivat ja jo vuonna 1948 erikoistuttiin tikkaiden valmistukseen. Myös perustajan tytär ja kaksi poikaa työskentelivät samassa yrityksessä, ja he jatkoivat menestyksekkäästi telinetoimintaa isänsä kuoleman jälkeen vuonna 1962. Vuonna 1970 perustettiin tytäryhtiöt Alankomaihin, Ranskaan ja Sveitsiin. Tähän päivään asti Layher on edelleen 100 % perheyritys, jolla on tytäryhtiöitä 40 maassa ja kumppaneita ympäri maailmaa. Nykyään kaikki Layher-telinejärjestelmät on valmistettu korkealaatuisesta kuumasinkitystä teräksestä tai alumiinista, joka ei vaadi erityistä huoltoa ja on yksinkertaisempi, turvallisempi, yleisempi ja myös halvempi kuin muut telineet.

Yksinkertaisuus, turvallisuus ja monipuolisuus ovat tällä hetkellä erittäin arvostettuja kaikilla osa-alueilla. Layher-telineet tarjoavat monia mahdollisuuksia ja laajan valikoiman lisävarusteita ottaen huomioon nämä tekijät. Laadukkaat telineet, harkitut ratkaisut ja minimaalinen määrä yksityiskohtia säästävät työmaan työaikaa asennuksen aikana, mikä takaa myös turvallisuuden.

Layher-telineet sopivat kaikenlaisiin rakennuksiin tiili-, puu- ja betonirakennuksista aina kunnostettaviin historiallisiin rakennuksiin. Rakennustekniikka on yksinkertainen, turvallinen ja helppo asentaa. Jo integroitujen kulkujärjestelmien avulla se mahdollistaa pääsyn rakennuksiin, joissa on monenlaisia projekteja, mikä vähentää pystysuorien tukien ja kiinnityspisteiden määrää. Telineet voidaan asentaa myös kaltevalle ja epätasaiselle alustalle.

Layherin tuotteita ovat SpeedyScaf-runkotelineet, Allround-moduulitelineet, julkisivutelineet, tapahtumajärjestelmät, näyttämöt ja katsomot, kattojärjestelmät, siltajärjestelmät, siirrettävät tornit ja tikkaat. Telinejärjestelmiä käytetään sekä maanalaisissa kaivoksissa että erilaisissa maanpäällisissä rakennuksissa sekä laivojen ja lentokoneiden saneerauksissa, koska yksinkertaisuus, nopeus ja yleisyys ovat nykyään kaikilla osa-alueilla arvostettuja. Layher-telinejärjestelmät tarjoavat monia mahdollisuuksia ja takaavat turvallisuuden näiden tekijöiden valossa.

Katso lisää: Rakennustelineet  |  Teltat ja kattojärjestelmät  |  Telinesuojat  |  Teräsaidat

Kysy tarjousta ja ota yhteyttä! Kontakti

Layher-kattojärjestelmät

Layher-kattojärjestelmät tarjoavat nopeita, taloudellisia ja helposti asennettavia ratkaisuja erilaisiin sääolosuhteisiin. Modernit ja visuaalisesti näyttävät Layher-kattojärjestelmät ovat turvallisempia ja painavat vähemmän kuin vastaavat kattojärjestelmät. Layher-kattojärjestelmät ovat yhteensopivia Layher Allround -moduulitelineiden ja SpeedyScaf-runkotelineiden kanssa. Olemme listanneet alle tärkeimmät Layher-kattojärjestelmät, joihin kuuluvat Layher Keder, Keder XL, kasukatot, mobiilikatot ja suojajärjestelmä, jossa korkeimman katon korkeus on yli 40 metriä. Katso lisää: Teltat ja kattojärjestelmät