Skip to content

Näyttämöt ja katsomot

Näyttämöt ja katsomot

Näyttämöt ja katsomot ovat osa Layher Event -järjestelmiä, jotka on suunniteltu festivaaleja, konsertteja, esityksiä, kulttuuri- ja viihdetapahtumia sekä urheilukilpailuja varten. Erinomaisten teknisten ratkaisujen ansiosta näyttämöt ja katsomot voidaan pystyttää avoimen taivaan alle tai sisätiloihin. Erilaisilla rakenneratkaisuilla on rajattomat mahdollisuudet, koska Layher Event – järjestelmät sopivat kaikkiin sääolosuhteisiin ja ovat luistamattomia. Täällä ei tingitä mukavuudestä, eikä kokoa tai sijaintia koskevia rajoituksia ole, koska näyttämöt ja katsomot on rakennettu Layher Allround -moduulitelineille.

Lavad ja tribüünid.

Näyttämöt ja podiumit

Layher näyttämöt ja podiumit täyttävät korkeimmat vaatimukset ja tarjoavat turvallisuutta. Suojat, portaat, kaiteet ja lasten turvallisuus on harkittu viimeistä yksityiskohtaa myöten ja ne on helppo koota lisävarusteiksi. Alumiinin, kuumasinkityn teräksen ja vanerin ansiosta syntyy säänkestävä näyttämö ja kattojärjestelmä, joka sopii epätasaisille pinnoille Layher Allround -moduulitelineiden ansiosta. Näyttämön sallittu kantavuus on enintään 7,5 kN / m2. Korkeus voi olla jopa 10 m rakenteen lujuudesta riippuen.

Lavad ja tribüünid

Katsomot ja istuimet

Layher-katsomon istuimet on valmistettu kestävästä materiaalista, ne ovat ulkonäöltään erinomaiset, pitkäikäiset ja niiden nopea kokoaminen tuo etua istuinten siirtämiseen ja kuljettamiseen. Istuinten eri osat ovat helppoja koota ja ne ovat kevyitä. Järjestelmät ovat turvallisia ja mukavia, ja niissä on useita istuimia ja penkkejä. Modulaarisen rakenteen ansiosta istuimia on mahdollista säätää paikallisten määräysten mukaan paikasta riippumatta.

Sillat ja väliaikaiset kulkujärjestelmät

Layher-sillat ja väliaikaiset kulkujärjestelmät ovat yleiskäyttöisiä, nopeita asentaa ja ihanteellisia Layher Allround -moduulitelineille. Siltajärjestelmät tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden rakentaa väliaikaisia ​​jalankulkusiltoja, käytäviä niin rakentamiseen, konsertteihin kuin kaikkiin muihinkin suuriin tapahtumiin. Siltajärjestelmä yhdistetään ruuviliitoksilla ja jäykillä modulaarisilla runkoelementeillä ja moduulitelineillä. Sillan runkomoduuli koostuu kahdesta pystysuorasta pystytuesta, joissa on liitännät molemmilla puolilla, vaakasuorat tukipalkit ja diagonaaliliitoselementti. Siltajärjestelmän voidaan rakentaa lisäksi portaat, kaiteet, suojapaneelit, kaiteet ja kattorakenteet voidaan suunnitella eri tasoihin ja maisemiin sopivaksi. Layher-sillat ja kulkujärjestelmät takaavat turvallisuuden, oli kyseessä sitten liikenne tai festivaali. Haluatko tarjouksen? Ota yhteyttä