Skip to content

Teltat ja kattojärjestelmät

Teltat ja kattojärjestelmät

Meidän teltat ja kattojärjestelmät sekä laaja tuotevalikoimamme mahdollistavat teidän ympäristön suojelemisen optimaalisesti ja helposti vedeltä, pölyltä, melulta ja huonolta säältä. Layher tarjoaa useita erityyppisiä suojakatoksia suojaamaan sääolosuhteilta: kasettikatto, mobiilikatto, Keder, Keder XL. Nopea ja optimaalinen asennus mahdollistaa jatkuvan työskentelyn säästä riippumatta. Tämä on nopein ja ainutlaatuisin tapa pystyttää telineitä. Layher-suojajärjestelmää käytetään yhdessä runkotelineiden ja moduulitelineiden kanssa eikä mitään universaalimpaa ole enää olemassakaan.

Layher-kattojärjestelmät

Layher-kattojärjestelmät tarjoavat nopeita, taloudellisia ja helposti asennettavia ratkaisuja erilaisiin sääolosuhteisiin. Modernit ja visuaalisesti näyttävät Layher-kattojärjestelmät ovat turvallisempia ja painavat vähemmän kuin vastaavat kattojärjestelmät. Layher-kattojärjestelmään kuuluvat Layher Keder, Keder XL, kasetikatot, mobiilikatot ja suojajärjestelmä, jossa korkeimman katon korkeus on yli 40 metriä. Kattojärjestelmä Layher Keder on kevyt, kevytrakenteinen alumiinikatto, joka voidaan asentaa ilman nosturia 18 metrin korkeuteen asti. Keder XL on uusi progressiivinen ratkaisu, jonka korkeus on jopa 40 metriä. Kasettikatot soveltuvat pitkäaikaisiin projekteihin ja korkeuksiin 34 metriin asti.

Mobiilikatot ovat kuitenkin Layherin taloudellisin ratkaisu, jossa se voidaan siirtää sinne, missä työ parhaillaan tehdään. Layherin tuotevalikoimaan kuuluu myös melu- ja sääsuojajärjestelmä, joka täyttää kaikki ympäristö- ja turvallisuusvaatimukset. Suojausjärjestelmä on helppo puhdistaa ja tarjoaa korkeamman meluneristyksen 26 dB asti. 

PVC Keder teltan päälliset

Myymme korkealaatuisia PVC- Keder teltanpäällisiä. Päällisiä voi tilata eri kokoisina ja eriväreisinä. Ota tarvittaessa yhteyttä saadaksesi lisätietoja. Ota yhteyttä!

Layher kattojärjestelmien tuoteluettelo

Layher Keder XL –tuoteluettelo