Skip to content

Telinepalvelut

Adelante Telineet OY

Telinepalvelut

Vuodesta 1999 tarjoamamme telinepalvelut ovat osoittaneet, että Adelante Telineet Oy on yksi parhaiten toimivista telineyrityksistä, joka asentaa, vuokraa ja myy sekä rakennustelineitä että sisätilojen viimeistelytelineitä. Nykyään olemme rakentaneet erinomaisen, hyvämaineisen yrityksen, joka tarjoaa laatua, turvallisuutta ja vastinetta rahalle. Telineiden asennustiimimme ja asiakaspalvelumme on aina ammattitaitoinensta, huolellinensta ja erittäin pätevä. Erinomaisen tiimin, organisoidun telinevarastoinnin ja kuljetuksen ansiosta pääsemme nopeasti Viroon, Ruotsiin, Venäjälle tai vaikka Portugaliin.

Suunnittelu

Jokainen telineratkaisu suunnitellaan työmaan erityisolosuhteiden ja turvallisuusvaatimusten mukaan.

Asennus & myynti

Tarjoamme LAYHER-telineiden vuokrausta, asennusta ja myyntiä. Vuokraamme, asennamme ja
myymme aitoja.

Takuu & laatu

Takaamme nopean ja parhaan ratkaisun mihin tahansa hankkeeseen. Palveluun kuuluu kuljetus nosturiautolla.

Rakennustelineiden asennus ja vuokraus

Adelante Tellineet Oy tarjoaa Wilhelm Layher GmbH & Co rakennustelineiden ratkaisuja. Layher on telineiden maailmassa hyvin tunnettu tavaramerkki ja se on johtava rakennustelineiden tuottaja. Layher on yli 70 vuoden ajan valmistanut luotettavia rakennustelineitä. Tämä takaa parhaankorkeimman laadun ja luotettavuuden. Layherin tuotteita ovat SpeedyScaf-runkotelineet, Allround-moduulitelineet, julkisivutelineet, tapahtumajärjestelmät, katsomot ja näyttämöt, kattojärjestelmät, siltajärjestelmät, siirrettävät tornit ja tikkaat. Katso lisää: Telinetuotteet  |  Suoritetut työt

Runkotelineet

Runkotelineet Layher SpeedyScaf on helposti ja nopeasti pystytettävä rakennusteline. Erinomainen ratkaisu kaikkiin julkisivutöihin. Käytetään vain viittä tärkeintä runkoelementtiä: runko, telineet, kaiteet, diagonaalijalustat ja jalkojen reunalaudoitus. Layher SpeedyScaf takaa työn nopeuden. Lukuisat lisävarusteet erilaisiin tarpeisiin, kuten kiinnittimet ja kannattimet, täydentävät runkojärjestelmää harmonisesti. 

Modulaariset telineet

Modulaarisissa telineissä on alkuperäinen liitäntätekniikka, ja Layher Allroundista on tullut synonyymi moduulitelineille telinemaailmassa. Layher Allround järjestelmän ainutlaatuinen liitäntätapa on nykyaikaisen telinetekniikan standardi. Modulaarisia telineitä käytetään työtelineinä, kattojen viimeistelyyn, turvajärjestelmänä julkisivutöissä, ripustuksena sisustuksessa tai liikkuvana pyörätelineenä jne. Layherin modulaariset telineet tarjoavat äärimmäistä joustavuutta ja suuria mahdollisuuksia.

Kattojärjestelmät

Laajan tuotevalikoimamme avulla voit optimaalisesti ja helposti suojata ympäristöä vedeltä, pölyltä, melulta ja huonolta säältä. Layher tarjoaa useita erityyppisiä suojakatoksia suojaamaan sääolosuhteilta: kasettikatto, mobiilikatto, Keder, Keder XL. Nopea ja optimaalinen asennus mahdollistaa jatkuvan työskentelyn säästä riippumatta. Tämä on nopein ja ainutlaatuisin tapa pystyttää telineitä. Layher-suojajärjestelmää käytetään yhdessä runkotelineiden ja moduulitelineiden kanssa eikä mitään universaalimpaa ole enää olemassakaan. Katso lisää: Layher-kattojärjestelmät

Telinesuojat

Telinesuojat ja niiden valikoima on riittävän suuri, mutta valinta riippuu siitä, mitä sillä halutaan saavuttaa. Tarjoamme telinekalvoja ja peiteverkkoja sekä erilaisia ​​kiinnikkeitä. Telinekalvon tarkoituksena on suojata rakenteilla olevaa rakennusta pölyltä ja sääolosuhteilta, mutta samalla se luo turvallisen työympäristön, joka erottaa rakennuksen julkisesta tilasta. Suojaverkko on kuitenkin telineiden perussuoja, joka suojaa telineiden alla työskentelevää henkilökuntaa ja kaupunkilaisia putoavilta roskilta ja luo tehokkaan ja varman suojan rakennuksen ympärille.

Näyttämöt ja katsomot

Näyttämöt ja katsomot ovat osa Layher Event -järjestelmiä, jotka on suunniteltu festivaaleja, konsertteja, esityksiä, kulttuuri- ja viihdetapahtumia sekä urheilukilpailuja varten. Erinomaisten teknisten ratkaisujen ansiosta näyttämöt ja katsomot voidaan pystyttää avoimen taivaan alle tai sisätiloihin. Erilaisilla rakenneratkaisuilla on rajattomat mahdollisuudet, koska Layher Event -järjestelmät sopivat kaikkiin sääolosuhteisiin ja ovat luistamattomia. Täällä ei tingitä mukavuudestä, eikä kokoa tai sijaintia koskevia rajoituksia ole, koska näyttämöt ja katsomot on rakennettu Layher Allround -moduulitelineille.

Haluatko työskennellä alasi parhaiden kanssa ammattitaitoisessa tiimissä?