Skip to content

Yrityksestä

Ettevõttest

Adelante Telineet Oy

Yrityksestä - Adelante Telineet Oy

Lyhyesti yrityksestä. Perustimme yrityksen vuonna 1999 ja tarjoamme asiakkaillemme ammattitaitoista palvelua liittyen rakennustelineiden asennukseen, vuokraukseen ja myyntiin. Vuoteen 2006 asti toimimme pääasiassa Skandinaviassa ja muualla Euroopassa. Ymmärsimme, että kokemuksemme telinealasta voisi olla hyödyksi myös Viron markkinoilla ja päätimme aloittaa toiminnan myös Virossa.

Käytämme toiminnassamme Layherin telineitä, koska Layherin telineratkaisut ovat muita yksinkertaisempia, turvallisempia, monipuolisempia ja myös edullisempia. Layherin telinejärjestelmät tarjoavat monia mahdollisuuksia erinäisten tekijöiden huomioon ottamiseksi ja tarjoavat laajan valikoiman lisävarusteita. Laadukkaat telineet, harkitut ratkaisut ja mahdollisimman vähän telinekomponentteja säästävät asennukseen kuluvaa aikaa ja varmistavat turvallisuuden. Yllä mainittujen tekijöiden ja ammattitaitoisen tiimin ansiosta takaamme aina turvallisimman, nopeimman ja parhaan ratkaisun jokaiseen projektiin. Hinnat ovat joustavia – räätälöimme urakkatarjouksen telineiden määrän, kohteen sijainnin ja koko projektin vaativuuden mukaan. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, sillä täydellinen ratkaisu odottaa jo sinua! 

Katso lisää: Telinepalvelut  |  Suoritetut työt

Yhteistyöterveisin. Adelante Telineet Oy:n tiimi.

0 +
aloitettua projektia
0 +
onnistuneesti suoritettua
0 %
tyytyväiset asiakkaat

Laadun ja työterveyshuollon periaatteet

Rakennamme ja pystytämme telineet vastuullisesti noudattaen kaikkia asennusohjeita sekä pakollisia ja suositeltuja vaatimuksia. Noudatamme myös omia ja alihankkijoidemme terveys- ja turvallisuusvaatimuksia ja teemme aina parhaamme ehkäistäksemme loukkaantumisia, aivotärähdyksiä ja muita työterveys- ja työturvallisuusonnettomuuksia. Näin luomme terveelliset ja turvalliset työolosuhteet työntekijöillemme. Pidämme kiinni sopimuksista ja määräajoista telinetöitä tehdessämme. Asetamme jatkuvasti uusia tavoitteita ja keräämme palautetta asiakkailtamme parantaaksemme toimintaamme jatkuvasti.
Marek Parkkanen
Yhtiön johtoryhmä. Adelante Telineet Oy.