Skip to content

Teräsaidat

Teräsaidat rakennustyömaille, festivaaleihin ja konsertteihin

Teräsaidat rakennustyömaille, festivaaleihin, konsertteihin, häihin ja muihin tarpeisiisi. Teräsaidat ulkoalueiden rajoittamiseksi, vuokraus, asennus ja myynti. Teräsaidan mitat ovat 1 m x 3,5 m ja 2 m x 3,5 m. Teräsaidat ja sen kaikki elementit on valmistettu vahvasta galvanoidusta teräksestä, eikä niiden asentamiseen tarvita lisälaitteita.

Siirrettävät teräsaidat 1 m

Siirrettävät aidat on mukautettu rajoittamaan rakennustyömaita ja tapahtumapaikkoja. Vaaka- ja pystytankojen runko on hitsattu vahvaan teräsverkkoon, johon kaikki terästankojen leikkauskohdat on hitsattu. Aidan teräsverkko ulottuu 5 cm vaakaputkea korkeammalle, mikä tekee aidan yli kiipeämisestä erityisen vaikeaa.

Aidan tekniset tiedot: Pituus: 3,5 m. Korkeus: 1,0 m. Paino: 15 kg

piirdeaiad
piirdeaiad

Siirrettävät teräsaidat 2 m

Siirrettävät aidat on mukautettu rajoittamaan rakennustyömaita ja tapahtumapaikkoja. Vaaka- ja pystytankojen runko on hitsattu vahvaan teräsverkkoon, johon kaikki terästankojen leikkauskohdat on hitsattu. Aidan teräsverkko ulottuu 5 cm vaakaputkea korkeammalle, mikä tekee aidan yli kiipeämisestä erityisen vaikeaa. Piirdeaia tehniline info:

Pituus: 3,5 m. Korkeus: 2,2 m. Paino: 23 kg (3,5 m)
Lenkkien pituus x korkeus: 10 cm x 30 cm
Tukipylväiden välinen etäisyys: 350 cm

Näyttämöt ja katsomot

Näyttämöt ja katsomot ovat osa Layher Event -järjestelmiä, jotka on suunniteltu festivaaleja, konsertteja, esityksiä, kulttuuri- ja viihdetapahtumia sekä urheilukilpailuja varten. Erinomaisten teknisten ratkaisujen ansiosta näyttämöt ja katsomot voidaan pystyttää avoimen taivaan alle tai sisätiloihin. Erilaisilla rakenneratkaisuilla on rajattomat mahdollisuudet, koska Layher Event – järjestelmät sopivat kaikkiin sääolosuhteisiin ja ovat luistamattomia. Täällä ei tingitä mukavuudestä, eikä kokoa tai sijaintia koskevia rajoituksia ole, koska näyttämöt ja katsomot on rakennettu Layher Allround -moduulitelineille. On mahdollista valita valmiista ratkaisuista ja voit myös tehdä erikoistilauksen, joka vastaa juuri sinun tarpeitasi. Ota yhteyttä!