Skip to content

Telinetuotteet

Telinetuotteet

Kaikki Layher telinetuotteet on valmistettu Saksassa ja saksalaisella laatulla. Tuotevalikoimaamme kuuluvat korkealaatuisesta kuumasinkitystä teräksestä Layher SpeedyScaf -runkotelineet ja Layher Allround -moduulitelineet. Lisäksi tarjoamme käytettyjä telineitä edullisempaan hintaan kuin uusia. Valikoimasta löytyy myös peitekalvoja, peiteverkkoja ja erilaisia ​​kiinnikkeitä.

Kattojärjestelmät tarjoavat helpon mahdollisuuden suojata ympäristöä vedeltä, pölyltä, melulta ja huonolta säältä. Layher-kattojärjestelmään kuuluvat Layher Keder, Keder XL, kasetikatot, mobiilikatot ja suojajärjestelmä, jossa korkeimman katon korkeus on yli 40 metriä.

Näyttämöt ja katsomot ovat osa Layher Event -järjestelmiä, jotka on suunniteltu festivaaleja, konsertteja, esityksiä, kulttuuri- ja viihdetapahtumia sekä urheilukilpailuja varten. Erinomaisten teknisten ratkaisujen ansiosta näyttämöt ja katsomot voidaan pystyttää avoimen taivaan alle tai sisätiloihin.

Tuotevalikoimaan kuuluvat myös turvalliset liikkuvat 1- ja 2-metriset aidat, jotka on sovitettu rajoittamaan rakennustyömaita ja tapahtumapaikkoja. Aitojen elementit on valmistettu vahvasta galvanoidusta teräksestä.

Miksi käyttää Adelanten telinepalvelua?

Käytämme toiminnassamme Layherin telineitä, koska Layherin telineratkaisut ovat muita yksinkertaisempia, turvallisempia, monipuolisempia ja myös edullisempia. Wilhelm Layher on yli 70 vuoden ajan valmistanut luotettavia rakennustelineitä. Tämä ja joka takaa parhaankorkeimman laadun ja luotettavuuden.

Turvallisuus ja monipuolisuus

Yksinkertaisuus, nopeus, turvallisuus ja monipuolisuus ovat tällä hetkellä erittäin arvostettuja kaikilla osa-alueilla.

100% takuu ja laatu

Takaamme aina turvallisimman, nopeimman ja parhaan ratkaisun jokaiseen projektiin.

Erinomainen tiimi

Erinomaisen tiimin, organisoidun telinevarastoinnin ja kuljetuksen ansiosta pääsemme nopeasti Ruotsiin tai Portugaliin.

Suunnittelu

Jokainen telineratkaisu suunnitellaan työmaan erityisolosuhteiden ja turvallisuusvaatimusten mukaan.