Skip to content

Rakennustelineet

Layher rakennustelineet

Rakennustelineet on tilapäinen rakenne, jota käytetään rakennusten ja siltojen rakentamiseen, kunnossapitoon ja korjaukseen. Tarjoamme LAYHER telineiden vuokrausta, asennusta ja myyntiä.

Runkotelineet Layher SpeedyScaf

Runkotelineet Layher SpeedyScaf on helposti ja nopeasti pystytettävä rakennusteline. Erinomainen ratkaisu kaikkiin julkisivutöihin. Käytetään vain viittä tärkeintä runkoelementtiä: runko, telineet, kaiteet, diagonaalijalustat ja jalkojen reunalaudoitus. Layher SpeedyScaf takaa työn nopeuden. Lukuisat lisävarusteet erilaisiin tarpeisiin, kuten kiinnittimet ja kannattimet, täydentävät runkojärjestelmää harmonisesti.

Layheri tellingusüsteemid, raamtellingud. Layher SpeedyScaf
Moodultellingud. Raamtellingud

Layher Allround modulaariset telineet

Modulaarisissa telineissä on alkuperäinen liitäntätekniikka, ja Layher Allroundista on tullut synonyymi moduulitelineille telinemaailmassa. Layher Allround järjestelmän ainutlaatuinen liitäntätapa on nykyaikaisen telinetekniikan standardi. Modulaarisia telineitä käytetään työtelineinä, kattojen viimeistelyyn, turvajärjestelmänä julkisivutöissä, ripustuksena sisustuksessa tai liikkuvana pyörätelineenä jne. Layherin modulaariset telineet tarjoavat äärimmäistä joustavuutta ja suuria mahdollisuuksia.

Layerin telinekomponentit sisältävät laajan valikoiman turvaominaisuuksia ja suojajärjestelmiä, jotka luovat turvalliset työolosuhteet kaikille työntekijöille. Ja mikä tärkeintä, Layher-telineiden teknologinen monimutkaisuus ei ole se yksinkertaisuus, joka tarjoaa kiistatta nopeamman telineasennuksen kuin muut vastaavat telineratkaisut. Layher tarjoaa enemmän turvallisuutta, vähemmän painoa ja sen pieni määrä telinekomponentteja säästää rahaa.

Alumiinitelineet

Käytetyt telineet

Meiltä löytyy myös käytettyjä moduuli- ja runkotelineitä. Tarvittaessa laadimme sinulle projektin ja tilaamme tarvittavat yksityiskohdat. Käytetyt telineet ovat edullisempia kuin uudet. Ota yhteyttä!

Layher Allround

Layher SpeedyScaf